Hae tästä blogista

lauantai 28. marraskuuta 2020

Joensuun Botanian Visual Festival

Joensuun Botanian Visual Festival oli jälleen upea kokemus! Värin ja valon leikkiä, äänimaailmoja, erilaisia tunnelmia; tästä muodostuu kokonaisvaltainen elämys, josta nauttivat varmasti hyvin monenlaiset, monenikäiset ihmiset. 

Lämmöllä suosittelen vierailua Botanian kasvitieteellisessä puutarhassa ihailemassa hienosti toteutettua, satumaista aistimaisemaa.

Kuvia tapahtumasta on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa, mutta kuviin ei täysin pysty vangitsemaan kokonaista aistipuutarhaa taideteoksena. Jaan itsekin tässä mieheni kanssa ottamiamme kuvia, josko kuitenkin niistä välittyisi edes pieni pala Visual Festivalin tunnelmista, ja moni muukin innostuisi tänään ja huomenna vierailemaan Botaniassa.

Tapahtumahan on kokonaisuudessaan ulkoilmassa, ja se levittäytyy monen hehtaarin alueelle, joten tällaisena tautisenakin aikana paikalle on turvallista mennä. Tapahtumassa voi käydä ilman yhtään varsinaista lähikontaktia. Ja paikan päällä näkemämme henkilökunta sekä suurin osa vieraistakin käytti myös maskia. Torstai-iltana puutarhassa ei tosin montaa ihmistä ollutkaan.

Toivottavasti hieno tapahtuma saa jatkoa ensi syksynäkin!

P.S. Botania on mukava kokemus myös ilman festivaaleja, ihan sellaisenaan. Suosittelen.














Ei kommentteja: