Hae tästä blogista

keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kesäteatterikausi on aluillaan ja säät suosivat!

Merkitsin tänään kalenteriini Lappeenrannan ja Joensuun lähiseutujen kesäteattereita ja luin puhki Karjalaisen Kägi-kesälehden (tosin kotiin jaetun paperiversion) - varma kesän merkki!

Löysin mielenkiintoisen sivuston, jonne on koottu kattavasti tietoa Pohjois-Karjalan kesätettareista: Pohjois-Karjalan teatterikesä. Sivustolta löytyy tietoa kesäteattereista, mutta myös kätevä päiväkohtainen listaus kaikista päivän esityksistä. Siitä vaan valitsemaan! Esimerkiksi tänään valittavana on tällaista:
Klo 14 Hasanniemen teatteri: Fedja-setä, kissa ja koira
Klo 18 Paukkajan teatteri: Ihmetohtori
Klo 18 Teatterireki: Kiljusen Herrasväki
Klo 18 Teatteri-Traktori ja Joensuun Kaupunginteatteri: Tohtori Sykerö
Klo 19 Hasanniemen teatteri: Ulvova mylläri
Klo 19 Roukalahden kesäteatteri: Tankki täyteen – Vilenien paluu
Klo 19 Vuokonjärven kesäteatteri: Impi isännälle

Ja tokihan tiedän, että lähietäisyydellä, Heinävedellä, saa tänään ensi-iltansa Aika katiska. Siinäpä kun esiintyy muutama tuttukin. :) Ensi-iltaan emme nyt kuitenkaan taivu, koska yksi Heinäveden seurueestamme on sairaana. Menemme Mikon kanssa tänä iltana siis jonnekin muualle, vielä emme tosin ole valinneet minne, mutta onhan tässä muutama tunti aikaa...

Mutta siis, odotan jälleen innolla aktiivista kesäteatterikesää, jonka lopulla mieli halajaa vahvasti taas "oikeaa" ammattiteatteria. Syksyllä Joensuun kaupunginteatterissa on tulossa esimerkiksi musikaali nimeltä Cabaret, joka on pakko päästä katsomaan!

Ei kommentteja: